dakle pajcuje se meso.
neke vrste mesa se pajcuju da bi bile mekse i ukusnije, a neke da bi bile ukusnije.
meso se pajcuje i da bi duze prezivjelo u sirovom stanju.
u zavisnosti od vrste mesa kao i od toga da li se pajcuje zbog konzerviranja, imamo razlicite vrste pajca.
u naredom postu, razrada pajcovanja sa pratecim fotografijama uzivo.
pored seada i nihada o meni se brinu još Stariša, alias Bob Guchone, Luka Perović, Stariša, MELINA KAMERIĆ, DMAJA (dopisnica iz Austro-ugarske monarhije),Žaklina E. KENEDY (ekspertica za Italiju i dopisnik iz Australije na privremenom radu u Sarajevu, povremeno Šoba nešto sroči svima, a mi objavimo, Blecker-Decker, nešto se jednostavno prepiše, a nešto objavi uz odobrenje eminentnih autora rasprostranjenih širom planete...
Pogledaj sve objave od documentary →