tucanje vs. pajcovanje-crveno meso

Garantujem da je šnicla bolja pajcovana nego tucana…
Ako se onakva pajcovana istuca, to je jos bolje.
Tačno je da pajcovana šnicla prilikom tucanja pršče na sve stane, ali, u tom slučaju, imamo duplo zadovoljstvo ukusa.

Sastojci dobrog pajca kao i upute za tucanje, u slijedećem nastavku.

documentary
pored seada i nihada o meni se brinu još Stariša, alias Bob Guchone, Luka Perović, Stariša, MELINA KAMERIĆ, DMAJA (dopisnica iz Austro-ugarske monarhije),Žaklina E. KENEDY (ekspertica za Italiju i dopisnik iz Australije na privremenom radu u Sarajevu, povremeno Šoba nešto sroči svima, a mi objavimo, Blecker-Decker, nešto se jednostavno prepiše, a nešto objavi uz odobrenje eminentnih autora rasprostranjenih širom planete...

Komentariši